StickerCompany

Auto stickers zijn een zeer efficiënte manier van marketing en reclame. Uw auto staat namelijk regelmatig waar uw doelgroep ook komt: op de parkeerplaats of in de file bijvoorbeeld. Zo creëert u praktisch overal contactmomenten met uw potentiële klant. Wist u dat we ook een bakfiets, scootmobiel, (cross)motor, jetski, boot of zelfs vliegtuig kunnen bestickeren?

Auto stickers vindt u bij ons in veel verschillende uitvoeringen. Maar iedere auto sticker wordt speciaal voor u op maat gemaakt. U kiest het ontwerp, het formaat, de kleuren en de vorm.

Voor aanvragen van informatie over stickers, etiketten, digitaal printen, labels drukken of elke andere suggestie kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier. Graag vermelden van welk onderwerp of toepassing u een reactie/offerte wilt ontvangen. Graag ook het formaat in millimeters aangeven aub. Onze sales medewerkers zorgen dan voor een snelle reactie!

Heeft u vragen of hulp nodig met uw stickers? Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Autostickers worden op maat gemaakt om herkend te worden. Laat zien waar je…

Auto stickerszijn een zeer efficiënte manier van marketing en reclame. Uw auto staat namelijk regelmatig waar uw doelgroep ook komt: op de parkeerplaats of in de file bijvoorbeeld.

Belettering is het eerste stap om te laten zien waar je voor staat, een…

Laat zien wie u bent en geef uw auto een bedrijfsnaam, website-adres en telefoonnummer mee. Durf op te vallen metbelettering. Wij werken met de beste autofolie dus u heeft geen risico op lijmresten of verkleuring.

Autos inp(l)akken is couture voor professionals. Carwapping is…

Metcarwrappingpakken wij uw auto professioneel in, zodat u kunt uitpakken in originaliteit. Onze ervaren wrappingspecialisten geven uw auto een compleet nieuwe uitstraling met carwrap-folie van de hoogste kwaliteit.

Magneetstickers worden in elke vorm op maat geproduceerd door Stickecompany….

Magneet stickersbreng je snel op elk oppervlak van metaal aan. Zo bestickert u bijvoorbeeld tijdelijk uw auto. Magneet stickers zijn maatwerk, maar ook voor 1 dag te gebruiken.

Omdat bijna iedere sticker maatwerk is, staan er geen prijzen op de website. De prijs wordt namelijk per product bekeken en berekend. Bent u toch benieuwd naar de kosten van een sticker? Dan kunt u eenvrijblijvende offerte aanvragen. Onze salesspecialisten berekenen graag de beste prijs voor u.

De autostickers van uw keuze hebben wij niet direct uit voorraad leverbaar. Bijna iedere sticker wordt speciaal voor u gemaakt en dat heeft even tijd nodig. Na akkoord op de drukproef heeft u uw bestelling binnen 9 dagen in huis.

Wilt u de sticker naar uw keuze eerst in het echt zien? U kunt een gratissample aanvragen. Wij sturen u dan uit ons sticker-archief enkele voorbeelden toe.

Heeft u een vraag over vanzelfklevende oplossingen of welk type sticker u het beste kunt gebruiken voor uw toepassing? Neem dan gerustcontactmet ons op. Onze vriendelijke stickerspecialisten helpen u direct. Met ruim 25 jaar ervaring in het vak kunnen zij u als geen ander helpen.

Bestickeren is een vak apart. Advies nodig over het plakken van uw autostickers? Bekijk dan eens onzestickerwijzermet handige tips over plakken, kleven en belijmen. Heeft u het plakken niet zo in de vingers? Geeft niets, want onze gespecialiseerde medewerkers blijven graag plakken!

Inspiratie nodig op het gebied van zelfklevende oplossingen? Bekijk dan eensons blog. Hier delen onze specialisten regelmatig de laatste trends, ontwikkelingen en toepassingen op stickergebied met u.

StickerCompany: meer dan vanzelfklevend

Creërenproducerenenrealiserenin eigen huis

Unieke mix van creativiteit en vakmanschap

Innovatieve technieken door hoogwaardige apparatuur

We creëren, produceren en realiseren

Dillenburgstraat 7A (De Hurk) 5652 AM EINDHOVEN

Stickers printen met UV-Gel in de slimste regio Eindhoven.Wit: de digitale revolutie in printland.Zakelijke toepassingen voor Muurstickers