Rollup banners drukken

U kunt uw ontwerp thuis zelf maken in uw favoriete ontwerpprogramma. Exporteer uw ontwerp als pdf-bestand dat aan onzeaanleverspecificatiesvoldoet. U ziet al tijdens het aanleveren een digitaal voorbeeld van uw ontwerp.

Bekijk of download onzewerktekeningen en templatesom er zeker van te zijn dat u een goed bestand aanlevert.

Namaakgeld drukken; wat zijn de regels?

Maak 2x kans op een gratis stedentrip!

Later bestellen en drukwerk ng sneller in huis bij Reclameland

Snel en goedkoop uw winkelvloer of beursstand een eigen look & feel geven? Neem derollup bannersvan Reclameland. De voordeligste van Nederland!

U levert uw ontwerp aan en wij drukken het op sterk en stevig bisonyl. Uiteraard leveren we uw rollup banners compleet met full colour uiting, systeem en handige tas bij u af. Als u wilt al binnen 2 werkdagen.

Kies een manier om uw ontwerpen aan te leveren:

Plaats uw bestelling en lever daarna uw eigen ontwerp aan.

Plaats uw bestelling en lever daarna uw eigen ontwerp aan.

Maak zelf uw eigen ontwerp, upload uw eigen logo en fotos.

Maak zelf uw eigen ontwerp, upload uw eigen logo en fotos.

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

U kunt ons gerust de specialist op het gebied vanrollup bannersdrukken noemen. Want onze rollup banners staan bekend om de goede kwaliteit, de lage prijzen en de snelle levering.

Door de grote hoeveelheden rollup banners die we drukken, kan de prijs laag zijn met toch een perfecte kwaliteit.

Met rollup banners heeft u een groot oppervlak ter beschikking voor uw eigen ontwerp. Druk er uw bedrijfsnaam, logo of een foto op af en val op. Of u nu een kleiner formaat nodig hebt of ervoor kiest om helemaal uit te pakken en voor een groter formaat te gaan: bij Reclameland zit u goed.

Gratis verzendingvoor al ons drukwerk.

Onze budget rollup banners zijn beschikbaar in 60, 80 en 85 x 205 cm. Het model van 60 cm breed heeft 1 kunststoffen voet, de andere versies 2. We drukken de print enkelzijdig full colour op 510 grams scheurvast bisonyl of 350 grams premium block out. Alle budget rollup banners hebben een enkele aluminium stok voor de achterkant van het doek.

We leveren bij de banner een handige, gevoerde zwarte tas waar deze precies in past.

De voet(en) en de zijkanten van de bannercase zijn van kunststof. De case zelf is gemaakt vangeanodiseerd aluminium.

Onze rollup banners worden standaard geleverd in eengevoerde zwarte tas.

De bedrukte basic rollup banners in de breedte 60, 80, 85, 100 en 120 x 205 cm zijn van dezelfde serie. Alle systemen hebben een dubbele voet en een enkele aluminium stok voor het doek aan de achterkant. Op de stok is eventueel een lampje te bevestigen (50 watt spotje, los bij te bestellen). De cassette is gemaakt van geanodiseerd aluminium.

Er wordt een handige, gevoerde zwarte tas bijgeleverd waar de banner precies in past. We drukken de print enkelzijdig full colour op 510 grams scheurvast bisonyl of 350 grams premium block out.

De bannercase is gemaakt vangeanodiseerd aluminium.

Onze rollup banners worden standaard geleverd in eengevoerde zwarte tas.

Optioneel bij te bestellen,5 watt LED spotsen50 watt halogeen spots.

De premium rollup banner is van een betere kwaliteit aluminium gemaakt en de afwerking is luxer dan het basic model. Deze banners hebben we met enkele en dubbele voet en stokken ter ondersteuning van het doek. Zie onderstaand tabel voor het complete overzicht. Op de stok is eventueel een lampje te bevestigen (50 watt spotje, los bij te bestellen).

De banners met bedrukking leveren we met een op maat gemaakte stevige gevoerde zwarte tas. We drukken de print enkelzijdig full colour op 510 grams scheurvast bisonyl of 350 grams premium block out.

Debannercasevan de premium rollup banners zijn gemaakt van een zwaardere kwaliteit aluminium dan die van de basic rollup banners.

Premium rollup banners worden geleverd in eengevoerde zwarte tas. Anders dan de basic variant is dat de stok hier ook ingedaan kan worden.

Optioneel bij te bestellen,5 watt LED spotsen50 watt halogeen spots.

Onze luxe rollup banner is stijlvol en gemaakt van hoge kwaliteit aluminium. Deze variant heeft geen voet(en), maar blijft staan dankzij de stevige cassette. Het doek is eenvoudig te verwisselen door een handig klemsysteem. Op de stok is eventueel een lampje te bevestigen (50 watt spotje, los bij te bestellen).

Bij deze banners leveren we een stevige gevoerde zwarte tas. U kunt kiezen tussen de materialen 510 grams scheurvast bisonyl of 350 grams premium block out.

Debannercasevan de luxe rollup banners is gemaakt van een hoge kwaliteit aluminium.

Door hetklemsysteemis de print makkelijk te vervangen.

Ook onze luxe variant wordt geleverd in eengevoerde zwarte tas.

Optioneel bij te bestellen,5 watt LED spotsen50 watt halogeen spots.

Laat een premium rollup banner XL bedrukken met uw eigen ontwerp en u valt gegarandeerd op! De premium rollup banner XL is van een zwaardere kwaliteit aluminium gemaakt en de afwerking is luxer dan de basic rollup banner. De premium rollup banner XL heeft een dubbele voet en een dubbele aluminium stok aan de achterkant om het doek omhoog te houden. De cassette is gemaakt van geanodiseerd aluminium.

Er wordt een stevige tas bijgeleverd waar de banner precies in past. We drukken de print enkelzijdig full colour op 510 grams scheurvast bisonyl. Opzetten van deze banner is het makkelijkst met 2 personen.

De bannercase is gemaakt vangeanodiseerd aluminium.

Onze rollup banners worden standaard geleverd in eengevoerde zwarte tas.

Optioneel bij te bestellen,5 watt smartclip LED spots.

De dubbelzijdige rollup banner in de maat 85 x 205 bestaat uit een stuk en heeft geen uitstekende voet. Deze banner heeft een enkele aluminium stok aan de achterkant voor het ondersteunen van het doek. Op de stok zijn eventueel lampjes te bevestigen (50 watt spotjes, los bij te bestellen) De cassette is gemaakt van geanodiseerd aluminium.

Er wordt een stevige tas bijgeleverd waar de banner precies in past. Op de dubbelzijdige rollup banners drukken we de print enkelzijdig full colour op 2 doeken op 510 grams scheurvast bisonyl. De stok van de banner zit tussen deze 2 prints in en is dus niet zichtbaar.

De bannercase van de dubbelzijdige rollup banners is gemaakt van eenzwaardere kwaliteit aluminiumdan die van de enkelzijdige rollup banners.

De cassette is gemaakt vangeanodiseerd aluminiumen heeft ruimte voor 2 banners.

Optioneel bij te bestellen,5 watt LED spotsen50 watt halogeen spots.

We bieden veel meer beurs- en presentatiedrukwerk aan. Met dit drukwerk komt u professioneel voor de dag. Bijvoorbeeld met:

496klanten hebben een review geschreven op Trustpilot

We moesten last minute een bestelling plaatsten, ik had ervoor gekozen om meteen contact op te nemen via whatsapp en email. Binnen no time w…

Service bij dit bedrijf staat hoog in het vaandel. Ik ben nog nooit zo goed en snel geholpen, geen wachttijden en je bestelling snel in huis…

Bestel onzegratisdrukwerkvoorbeelden.

050 8700 130 ofstuur een e-mailnaar ons!