Kleding

Vragen? Bel tussen 9.00 en 21.00 uur! (op werkdagen)

Instrijkrondjes voor sokken met GoedgeMERKje

Instrijkrondjes voor sokken met sterren

D labelspecialist, het meest aanbevolen en gebruikt door de zeer goede kwaliteit.

Supersnelle verzending! Op werkdagen voor 12 uur besteld = zelfde dag verzonden

Het meest gebruikt! Superkwaliteit kledinglabelsdie in de wasmachine en droger kunnen;keer op keeren ze vervagen niet. Hieronder zie je de kledinglabels die Goedgemerkt heeft om de kleding te voorzien vannaan.

Met de Goedgemerkt kledinglabels kun je kleding voorzien van naam.Gaat je kindje naar de crche of peuterspeelzaal, dan kun je de instrijklabels gebruiken voorde jas, de kleding, het spuugdoekje en de (favoriete) knuffel. Ideaal, want zo raak je de spulletjes waar jij n je kindje aan zijn gehecht, niet meer kwijt.

Voor schoolgaande kinderen zijn onze kledinglabelsook erg handig.Ze zijn eenvoudig indekleding in te strijken of te plakken.Handig voorin de gymkleding, scouting- en sportspullen.Zo zorg je ervoordat jij enje kinderen geen kleding meer kwijtraken en voorkom je ergernis en irritatie. Natuurlijk gebruik jeonze kledinglabels ook opschool- of sportkamp!

Copyright © 2018, Goedgemerkt – Alle rechten voorbehouden

Niets uit deze website mag worden gekopieerd, opgeslagen en/of worden verspreid zonder schriftelijke toestemming van Goedgemerkt