DIGITALLI

. Wij verzorgen het gehele ontwerp, produceren, en leveren diverse producten geheel naar uw wens. Digitalli beschikt over professionele grafische apparatuur en levert kwalitatief hoogstaande producten voor een scherpe prijs. Ons leveringsprogramma is zeer uitgebreid en wij werken uitsluitend samen met de beste partners in het grafische vak.

The Desire to Create is one of the deepest Yearnings of the Human Soul

Wij ontwerpen, produceren, verzorgen en leveren o.a.;

Groot formaat stickers, banners, vlaggen, posters, reclame borden, roll-up banners, pop-up stands, spandoeken;

Drukwerk, flyers, briefpapier, visitekaartjes, brochures, enveloppen, PVC pasjes, polsbandjes;

Belettering van gevels, autos, muurstickers, raamstickers, deurstickers, snijteksten;

Bedrukken van kleding, tassen, mokken, bekers, pennen, usb sticks, ballonnen, relatiegeschenken;

Buttons, metaal graveren, laser graveren, magneetplaten, fotoproducten op hout/kunststof/metaal/keramiek of glas;

Lamineren, inbinden, doming, 2D/3D USB sticks, sleutelhangers, speldjes, labels ;

3D Printen, CNC Wire binding, CNC Frezen, Lasersnijden, Polystyreen (piepschuim) snijden etc. etc.

De Pro1 & Pro2 Touch hebben een verwarmd automatisch bed leveling met 2 printkoppen. De 3.1 heeft 1 printkop. Beide printen met 1.75mm filament. De max. print formaat is 237x244x225 mm voor de Pro en 255x205x225mm de 3.1

Deze heeft 2 individuele printkoppen. Verwarmd printbed & touchscreen. Heeft een max. A4 (210297) print formaat en 210mm hoogte.

Big Builder Dual & Trium Tripple Feed.

Deze 3D printers printen met 2 of zelfs 3 kleuren uit 1 printkop. Hiermee is het mogelijk om kleur-verlopen te printen. De Big Builder heeft 2 kleuren input en de E-mergin Trium delta printer heef een Diamond head voor 3 kleuren.

Werelds eerste Plug & Play 3D Food printer van Bocusini. De speciaal omgebouwde Printrbot metal heeft een verwarmde printkop waarmee voeding 3D geprint kan worden.

De Universal Paste Extruder van Discov3ry is een losstaande unit waarmee vloeibare materialen geprint kunnen worden op de 3D printer zoals siliconen, hout vullers, Nutella pasta, lijmen en veel meer.

Cubify Sense 3d hand scanner. Scan volume tussen 0,2m 3m. Resolutie 240320 pix.

Sluit de Doodle 3D aan de 3D printer en teken op de iPad je eigen creatie en print deze direct uit. Werkt dmv WiFi verbinding.

Lasersnijder & lasergraveer machines:

Trotec Speedy 100R 30 watt Co2 laser

De Trotec Speedy 100R is een 30 Watt CO2 flatbed laser machine voor het graveren van verschillende materialen. Heeft een autofocus en air assist. Het werkoppervlak is 610 x 305 mm.

Binnenkort… Een nieuwe laser machine. Deze heeft maar liefst een 40W Co2 laserbuis en een werkoppervlakte van 650x450mm met een max. hoogte van 130mm.

De DiWire van PensaLabs is een 2D buigmachine voor (ijzeren) staven. Maakt de mooiste creaties met deze nieuwe machine.

Large format- & UV flatbedprinters:

De Roland VersaCamm VS-540i is een grootformaat printer met ingebouwde snijfunctie. Maakt gebruik van de nieuwste Eco-Sol Max3 inkt in CMYKLcLm, wit & metallic.

De Roland LEF 20 is een flatbedprinter met een printoppervlakte van max. 508x330mm. De max. hoogte van het materiaal kan maar liefst 10cm zijn. Maakt gebruik van de nieuwste Eco-UV inkt in CMYK, wit spotgloss.

De Neolt Shield 1650 is een grootformaat laminator tot max 1650mm breed. Heeft pneumatisch druk controle en kan warm lamineren op 50C. Automatisch af en oprollen voor het snel verwerken van uw printmedia.

Sawgrass Virtuoso Sublimatieprinter

Sawgrass SG400 A4 Sublimatieprinter. Werkt met speciale Sawgrass SubliJet-HD sublimatie inkten voor het bedrukken in High Resolutie 1200 dpi van polyester stoffen en/of keramiek & glaswerk evenals speciale sublimatie artikelen.

OKI C711WT CMY+White Transfer printer

Creëer met de OKI meer en breng uw creativiteit echt tot leven op (bijna) elke ondergrond met een lekkere dikke smeuïge laag WIT! Dankzij de WIT innovatie in printtechnologie staat haast niets meer in de weg bij het uitwerken van je creaties.

De Sefa Rotex RM is een hittepers met een oppervlakte van 40x50cm.

De Summa D60R is een precisie snijplotter met opus functie. Snijd tot max. 63cm breed.

De nieuwste Silhouette Cameo 3 is d ultieme DIY snijplotter met Touchscreen. Beschikt over dubbele meshouders, ingebouwde Bluetooth en een auto-blade functie: mesje past zich auto-matisch aan aan de ingegeven materiaalkeuze.

De GBC TL2900 is een automatische inbindmachine voor metalen Wire-O draadruggen.

De GBC MP2500 is een automatische ponsmachine voor ronden gaten 3:1

De Filux 480VS+ is een digitaal aanstuurde compacte papier snijmachine en de Citoborma 2 kops papierboormachine.

Met dit apparaat kunt u uw zelfgemaakte creatie inblikken. Leuk om te geven als kado!

CSTON-1 Ringenpers en een handpers.

2711 EC ZOETERMEERTel: 316 54.68.86.70KvK 27309471